img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

Топ 5 модни отживелици и с какво да ги заменим

тенденции

Всяка година виждаме как модата бързо променя своя ритъм. Трудно е да сме винаги в крак с последните тенденции. Представяме ви няколко доказани отживелици, които лесно може да замените с нещо супер тренди.

Дънкови якета

тенденции

Започваме с любимите ни дънкови якета. Може да ни се струва, че денимът не е излизал от модните тенденции, но това съвсем не е така. Последната година кожата доказано го измества от челните позиции. Ваш е изборът дали ще използвате еко или истинска кожа, но задължително трябва да имате яке с рок привкус в гардероба си.

Топ с паднало рамо

Друго предпочитано облекло, от което да се откажем са топовете с паднали рамене. Те издължават фигурата и карат всяка дама да покаже своята нежност. На тяхно място идват познатите ни от преди няколко години бухнали ръкави. Това е абсолютна противоположност в модните тенденции, но по нищо не отстъпва по стил.

Гащеризон

Офис визията вече е модерна не само на работното място. Така омразният за повечето жени гащеризон, вече изостава в модните класации. Изместен е от костюма от три части. Той е категоричен пример, че една жена може да направи всяка дреха да изглежда стилно и секси.

Прилепнали дънки

Номер четири принадлежи на перфектно очертаващите скини джийнс. От известно време на тяхно място идват широките и прави дънки. Много дами се притесняват да ги носят, защото мислят, че те ги правят безформени. Разбирам притесненията, но лесно се свиква с тях, пък и не можем да отречем, че са невероятно удобни.

Неутрални цветове

Последни в класацията поставяме неутралните цветове. Те навлезнаха изключително бързо и рязко в гардероба на всяка дама. Сега също толкова бързо ще бъдат изместени от ярките нюанси. Всяка уверена жена не се притеснява да комбинира и експериментира с визията си.тенденции

Каквото и да си говорим, най-важното е да харесвате това, което виждате в огледалото. Обичайте себе си и визията си, тя е отражение на вашата същност. Нека не забравяме, че най-красивата жена е тази, която се усмихва на живота и го дарява с любов и нежност.

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp