img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

6 начина да организираш добре гардероба

6 начина да организираш добре гардероба си

Колкото и да си казваме, че нямаме нужда от повече дрехи този сезон, винаги се изкушаваме от витрините. Трудно е да държим ръцете в джобовете си и да не изхарчим парите си за дрехи, за които дори нямаме място. Ние ще ти предложим 6 начина да организираш добре гардероба, така че да оставим само най-важното и да успееш лесно да го откриеш.

Дари, това което не носиш

6 начина да организираш добре гардероба си

Започни като изпразниш гардероба си и облечеш всяка дреха. Сигурни сме, че има такива, които си забравила, че имаш. Това, което вече не е на мода или не ти стои добре можеш да дариш. Ще освободиш място с кауза.

Организирай всичко по категории

Това може да ти се стори очевидно, но е редно да напомним, че много по-лесно ще откриеш дебелия пуловер, ако той се намира при останалите пуловери. Закачи коланите си на една закачалка и отдели пижамите от спортните дрехи.

Използвай еднакви закачалки

6 начина да организираш добре гардероба си

Не ти препоръчваме да закачаш дрехите си на различни по вид закачалки, които си взимала през годините. Това напряга очите и пречи на бързия избор. Купи си еднакви велурени закачалки, които да подредиш в гардероба си. Те освен, че не позволяват дрехите да се разпънат, организират идеално пространството и можеш спокойно да събереш повече.

Снабди се с кутии без капак

Те са идеални да прибереш всички памучни блузи, клинове и полиестерни шорти. Използвай техниката за сгъване като ги навиеш на малки рула. Подреди ги в кутия без капак. По този начин лесно ще откриваш точно това, което ти трябва без да заемат излишно място.

Дръж всичко любимо на нивото на очите

Прецени кои аутфити са ти фаворити и ги окачи на нивото на очите ти. Сутрин, бързаща за работа, с кафе в едната ръка, ще успееш да ги грабнеш без да се чудиш къде си ги сложила. Удобно и практично.

Подреди по цветове

Вярно е, че това може да отнеме повече време при подготовката и да е малко досадно, но крайният резултат си заслужава. Когато организираме дрехите си по цветове си помагаме лесно да изберем аутфита за деня.

6 начина да организираш добре гардероба си

Попитахме и нашият екип какво искат да посъветват нашите приятели, които четат. Всички бяха единодушни, че най-важното е да не събираме дрехи, които не носим. Ако имаме такива, по-добре да ги дарим и да не се затрупваме с вещи.

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp