img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

6 модни тенденции, които ще виждаме навсякъде през 2022

модни тенденции

Нова година, нови модни тенденции. В тази статия ще откриеш какво ще виждаме навсякъде през 2022. Бъди в крак с тренди аутфитите като заредиш още от сега гардероба си с най-добрите дрехи и аксесоари.

Блясък навсякъде

модни тенденции

Започваме с най-блестящите тоалети от гардероба ти. Не ги пази за специални поводи, а извади и използвай всеки ден. Новата година ще заложи най-вече на рокли и сака с брокатен ефект. Можеш да ги съчетаеш дори и с ниски обувки и изчистен панталон.

Ретроспекция

Знаем, че модата се връща с времето. През тази година ще си припомним най-актуалното от 2000г. Всичко от ниска талия дънки до пеперуди в косата. Определено ще има какво да покажем, правили сме го вече веднъж.

Флорални бюстиета

модни тенденции

Цветята няма да ни омръзнат и през тази година. Сега е ред на изрязаните топове с флралнни мотиви да излезнат на модния килим. Идеално се комбинират с изчистен панталон и сако.

Ресни на всяка дреха

Да, наистина имам предвид на всяка възможна дреха. Ресните ще вземат голяма част от гардероба ти през 2022г. Вземи си идеалната рокля, която ще трепери под звуците на музиката и ще събира погледите към теб.

Кожа

Няма значение дали е естествена или предпочиташ еко кожата, всеки елемент на тази материя ще е подходящ за тази година. Вземи си кожен панталон или рокерско яке. Съчетават се с много дрехи и стоят уникално.

Райета

модни тенденции

Вдъхновявайки се от 70-те години на миналия век, ще прехвърлим любимите ни, очертаващи фигурата райета и в тази. Може да избереш дали да бъдат цветни, като например червено и розово или обикновена черно-бяла комбинация. Във всеки аутфит ще си невероятна.

Ако не ти се излиза по магазините, не е нужно да го правиш. Седни удобно на любимия диван вкъщи и започни пазаруването. Не забравяй, че при нас имаш опция ‘’тест и преглед’’. Така, че не се притеснявай, че ще сбъркаш номера си, ние ще го заменим!

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp