img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

5 начина да превърнеш ежедневния си аутфит във вечерен

5 начина да превърнеш ежедневния си аутфит във вечерен

Затрупана си от задачи и трудно намираш време за забавление. В последния момент си припомняш, че днес ти предстои дългоочакваната вечеря с любимите приятелки. Не просто, че е днес, ами е и след 20 минути. Няма как да се справиш с връщане от офиса до дома, за това ще трябва да импровизираш с визията си в движение. Спокойно, приготвили сме ти 5 начина да превърнеш ежедневния си аутфит във вечерен.

Копринена риза

5 начина да превърнеш ежедневния си аутфит във вечерен

Без значение дали ще избереш цветна, неутрална, с копчета или с голяма яка, копринената риза е една от най-универсалните находки, които можеш да прибавиш към гардероба си. Не случайно е на първо място от нашите 5 начина да превърнеш ежедневния си аутфит във вечерен. В офиса можеш да я комбинираш с пола тип молив. Вечер,обаче, прибави колан и разкопчай няколко копчета. Готова си за парти.

Гащеризон

Също една универсална дреха, която можеш да използваш за различни поводи. През работния ден ще ти носи комфорт, особено ако го съчетаеш с ниски обувки. Вечер прибави кожено яке и висок ток. Лесно и бързо.

Рокля тип риза

През деня спокойно можеш да съчетаеш тази рокля с клин или скини джийнс. По този начин тя ще е подходяща за работна среда. След като дойде време за забавления махни долната част и остани само с красивата рокля.

Смени обувките

5 начина да превърнеш ежедневния си аутфит във вечерен

Това е лесно! Ежедневните обувки са удобни и лесни за носене, например сандали, ботуши и маратонки. За вечеря приготви по-женствен висок ток в колата си и просто ги смени на тръгване.

Не забравяй за косата

Прическата е също ключов момент в бързата трансформация от офис към вечерна визия. За забързаното ежедневие можеш да я накъдриш и вържеш на висока опашка. Вечер си готова да пуснеш на свобода къдриците и те ще променят останалото.

 

 

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp