img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

5 модни съвета, които да НЕ спазваме

Постоянно се стремим да сме в крак с модата във всеки един аспект. Гледаме кое е тренди, кое ни допада и как се чувстваме най-уверени. Не можем да отречем,че има тайни правила, които неволно спазваме, без дори да се замисляме. Ще ви покажем, някои вечни модни закона, които вече са тотална отживелица и трябва да ги пренебрегнем.

“Саката са само за офиса.”

модни съвета

Дори и да са започнали като типичното офис облекло, сега вече нещата са различни. Можеш да сложиш сако всеки ден и да го съчетаеш дори с кецове. Избягай от мисълта, че сакото те прави бизнес дама. Носи го където пожелаеш.

“Трябва да имаш отличаващ се стил, показваш твоята същност.”

Ние казвам “Не”. Много известни личности ни показват с какво се отличават от масата, но не се стреми да бъдеш като тях. Не забравяй, че не всеки има време за това. Не се чувствай зле, за това, че стилът ти не е запомнящ се. Обичай себе си и гардероба си, без значение какво има в него!

“Не носи червено в комбинация с розово!”

О, хайде стига! Не е нужно повече да държиш червеното далеч от розовото. Все по-популярни стават комбинациите на цветове близки едни до други. В днешно време е много важно да се експериментира, за това не се страхувай и забрави този вселенски закон.

“Клиновете не са панталони.”

Технически погледнато, те са точно това. Поради тази причина не се срамувай да ги носиш и извън спортната зала. Можеш да ги съчетаеш с голям, широк пуловер и маратонки с дебела подметка.

“ Махни един аксесоар преди да излезеш! “

модни съвети

Съвет от Коко Шанел ‘’ Преди да излезеш от вкъщи, погледни се в огледалото и махни един аксесоар от себе си! “. В наши дни все по-малко можем да се съгласим с нея за този моден закон. Не е нужно да махаш нищо, остави часовника, колието, очилата и шала.

Спазвайки закони или не е най-важно да се чувстваме добре в дрехите си. Удобно ти е в старите скъсани джинси? Носи си ги! Ако бъдеш уверена и истинска законите не са важни!

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp