img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

Топ 6 модни тренда, с които ще запомним 2021

модни тренда

Всяка година идва и си отива с нови модни тренда. Поглеждайки назад можем да видим колко много се е променил стила с времето. Ето кои са най-модерните аутфити, с които ще запомним 2021 година.

Дълъг черен шлифер

Почти не е минавал сезон без да се появи дългият шлифер на модния подиум. Кройката му се съчетава както с дънки и топ, така и с флорална рокля. Освен това, материята му ще те спаси от дъждовното време.

модни тренда

Изрязани жилетки

Жилетките през тази година отново придобиха своята заслужена популярност. Особено модерни са изрязаните такива, тип кроп топ. Могат да се съчетаят с любимите ни дънки с висока талия.

Бухнал ръкав

Ако си мислиш, че неговата слава залезе още през 2018, когато гонихме модата от 80-те, това не е така. През 2021 година бухналият ръкав беше по-модерен от всякога. Колкото по-голям, толкова по-добре.

Сблъсък на цветове

Изключително тренди е комбинирането на цветове, които винаги си мислила, че нямат място заедно. Говорим именно за смелите стилове, в които включваш розово и искрящо зелено. Именно това ни донесе 2021 година – смели комбинации.

Сако върху суитшърт

Освен, че тази година заложихме на смелите цветови комбинации, не пропуснахме и смесването на стилове. Изключително популярно беше елегантното сако върху спортен широк суитшърт. Разбира се, в комбинация с маратонки или кецове.

Корсети

модни тренда

Любимите ни корсети бяха изключителен фурор през 2021 година. Стилът, който виждахме навсякъде е именно корсет върху бяла дълга риза или рокля с цветни мотиви. Изключително смело и уверено решение за аутфита.

Според нас, най-важното е да се чувствате добре в дрехите си, независимо дали в момента са модни тренда или не толкова. Бъдете уверени и се усмихвайте на живота.

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp