img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

Топ 5 начина да изглеждаш невероятно за малко пари

Топ 5 начина да изглеждаш невероятно за малко пари

Много от жените са с убеждението, че за да изглеждат като филмова звезда коства много пари. Това несъмнено е така ако се уповаваме единствено на марките. Има, обаче, и други начини да изглеждаш стилно без това да пречи на месечния бюджет.
Представяме ти нашите топ 5 начина да изглеждаш невероятно за  малко пари.

Неутрални цветове

Топ 5 начина да изглеждаш невероятно за малко пари

 

Винаги съчетаването на неутрални цветове издължава фигурата и носи усещане за стил. В това число нямаме предвид само стандартното черно и бежово, можеш да опиташ и с мента, бледо розово и жълто.

Добра материя

Някои платове като кашмир, велур, кожа и вълна несъмнено правят визията много стилна и скъпа. Разбира се, за да се сдобиеш с някоя от тези материи със сигурност ще трябва да похарчиш доста пари, за това пробвай да намериш дрехи с имитиращи материи. Това няма да се отрази на бюджета ти и изглежда също толкова добре.

Слънчеви очила

Не бива да пропуснем аксесоарите. Избери идеалния чифт очила за формата на твоето лице.Няма значение дали ще ги комбинираш с елегантна или спортна визия, те винаги дават нужния акцент.

Животински принт

Тук много лесно можеш да сбъркаш, но ако съчетаеш правилно принтовете ще се получи страхотен аутфит. Препоръчваме зебра или леопард като акценти. Не прекалявай с тях, защото ще постигнеш обратния ефект! Можеш да заложиш на топ с принт и изчистен панталон надолу. Съчетай тоалета с дълъг черен блейзър и готово!

Идеалните дънки

Топ 5 начина да изглеждаш невероятно за малко пари

 

Във всеки гардероб трябва да има поне един дънки, които да се съчетават с много неща. Избери джинси по тялото, изчистени и подчетващи фигурата. Те ще накарат всяка комбинация да изглежда стилно, а и можеш да ги намериш на много добра цена.

Не забравяй, че ключът към перфетната визия е усмивката и уверостта, които ще те накарат да засияеш, където и да отидеш. Обичай себе си и гардероба си, това е най-важното!

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp