img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

Нашите 8 стилни комбинации за офиса

Нашите 8 стилни комбинации за офиса

Декември отмина, а заедно с него и всички празници и почивни дни. Сега е време да се върнем по работните места и да продължим новата година по най-добрия начин. Заради това ти представяме нашите 8 стилни комбинации за офиса, с които ще можеш да заблестиш на работното място.

Различен принт

Нашите 8 стилни комбинации за офиса

Не се страхувай да си различна! Опитай съчетание на рокля с весел мотив и стилни ботуши. Това ще даде настроение не само на теб, а и на всеки, който те погледне.

Блейзър и дълга пола

Широк блейзър и дълга, ефирна пола могат да направят визията ти невероятна. Можеш да използваш тази комбинация еднакво добре за топло и студено време.

Добави шал

Не пропускай уникалните възможности за различни стилове, които може да ти предостави един обикновен шал. А защо не вържеш косата си с него в един красив кок?

Заложи на бяло

Има нещо в белия цвят, което крещи модерно, скъпо и стилно. Заложи на изцяло бяла визия и със сигурност ще събереш всички погледи върху себе си.

Широки панталони

Нашите 8 стилни комбинации за офиса

Освен, че са изключително удобни широките панталони придават уникална офис визия. Можеш да ги съчетаеш с изчистена бяла блуза по тялото, остави ги те да бъдат акцента на тоалета.

Не прибирай кецовете

В наши дни много офиси залагат на по-небрежен дрескод. Използвай го в своя полза и комбинирай удобните си кецове с широко сако или дълга рокля. Експериментирай с тях, това ще ти помогне да си по-уверена.

Гащеризони

Последно време забелязваме все повече връщането на любимите ни гащеризони по модните списания. Освен, че са супер удобни, при тях не е нужно съчетаване. Какво по-хубаво от това да станеш сутрин и тоалетът ти да е готов?

Топли жилетки

Нашите 8 стилни комбинации за офиса

За наше щастие жилетките са тук и са много тренди в момента. В студените дни можеш да се възползваш от топлината на една дебела плетка в комбинация с офис панталон, а защо не и дънки?

Нашият екип е на мнение, че за да върви работата в офиса по вода, то облеклото не трябва да е претенциозно. По този начин удобството е на първо място и комбинациите се правят лесно. Увереността идва първо там, където всеки се чувства добре и на място, за това използвай въображението си и се стреми да впечатляваш всеки ден най-вече себе си.

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp