img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

Най-добрите 5 съвета, когато искаме да пресъздадем нечия визия

Най-добрите 5 съвета, когато искаме

Гледаме ги тези световноизвестни звезди, възхищаваме се на страхотната им визия и на супер тоалетите, които така умело съчетават. Всеки поне веднъж си е мислел, че иска да изглежда по този начин. Това сега е лесно постижимо, трябва просто да се облечеш като тях. За тази цел сме приготвили най-добрите 5 съвета, когато искаме да пресъздадем нечия визия.

1. Избери правилното вдъхновение в правилното време за него

Най-добрите 5 съвета, когато искаме

Всяко нещо с времето си, както са казали хората! Ще дойде моментът за oversize костюм и за къса прозрачна рокля. Ако сега не си готова за тях, това не е проблем, не си задължена. Повечето аутфити на звездите ни изглеждат не за всеки джоб, но не забравяй, че и те са хора и можеш да откриеш визии за всяко събитие, които да пресъздадеш според възможностите си. Избери това, което е окей с начина ти на живот и средата, в която живееш. Не на последно място и сезона!! Може да имаме перфектната рокля за визията на Саманта от “Секса и града”, но ако е декември няма да сме много актуални, нали?

2. Първо погледни в гардероба си и после в магазина

Виждайки страхотен аутфит носен от някоя модна икона, ние автоматично искаме да го имаме. Какво по-лесно от това да отидем да си го купим. Много често това изобщо не е необходимо. При пресъздаването на нечия визия я разгледай в детайли и помисли за всяка отделна част поотделно. Отвори гардероба и се разрови, сигурни сме, че от там ще изскочи нещо, което би свършило работа.

3. Цветовете са най-добрият ти приятел

Най-добрите 5 съвета, когато искаме

В много от случаите, когато сме избрали страхотна модна комбинация, която да пресъздадем, не разполагаме с точно това в гардероба си. Може да се различава материята или вида на дрехата, но тук е важен нейния цвят. Ако твоята червена рокля е по-различна като модел от тази на Хейли Бийбър, това не е проблем, червена е! Използвайки същия цвят ще можеш да комбинираш същите аксесоари и прическа, и хоп! вече визията е готова!

4. Намери идеалните аксесоари

Всяка дама ще потвърди, че аксесоарите могат да променят изцяло визията. Опитай се да се придържаш към точните детайли, за да пресъздадеш точния аутфит. Припомняме ти за съвет номер 3, винаги да гледаш цветовете, това важи и за аксесоарите. Тук не говорим само за чанта, обеци и колие, тук говорим също и за прическа и грим. Ако Селена Гомес е комбинирала рокля цвят маслина с това червило, направи го и ти.

5. Направи го както го усещаш

Най-добрите 5 съвета, когато искаме

В крайна сметка е важно да се чувстваш добре. Ако Камила Кабело носи широки дънки, а ти не харесваш такъв модел, сложи си любимите скини джинс. Страхотно се да се правят експерименти, но не забравяй, че да излезеш от зоната си на комфорт и да се чувстваш некомфортно са две различни неща. Носи това, което показва коя си и това, което те кара да се чувстваш уверена.

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp