img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

Най-добрите 4 начина да съчетаеш своите дънки

Най-добрите 4 начина да съчетаеш своите дънки

Знаем, че дънките са едно от нещата в гардероба, което стои добре с почти всичко. Можеш да експериментираш и да създадеш невероятен брой комбинации. Ние ти представяме нашите любими аутфити, но ти винаги можеш да ни изненадаш с още.

Черен деним + топ + цветен блейзър

Това е една по-стандартна комбинация,която лесно можеш да постигнеш. Не е нужно да си задаваш въпроса ‘’ Това с какво ще го облека, много е ангажиращо?”, ето с какво. По този начин цветовете изпъкват и не се натрапват. Купи си го това искрящо палто, не го мисли!

Топ с щампа + кожено яке + широки накъсани дънки

Вкарай малко рок акценти в гардероба си, а именно коженото яке. Можеш да го сложиш върху тениска на любимата си група и разбира се широки джинси с накъсани мотиви. Независимо от техния цвят, те придават този стрийт стил, който освен удобен е и супер секси.

Скини джийнс + висок ток + дълъг блейзър

Много хора забравиха за дънките по тялото, но те са все още тук и част от модните тенденции. Ако се чудиш с какво да ги облечеш без да изглеждаш старомодно, пробвай с висок ток и дълъг блейзър. Няма да сбъркаш!

Дънков деним + прави джинси + ботуши

Отмина времето, когато ни беше страх от комбинацията деним с деним. Сега това е не просто прието, а и много тренди. Избери черен топ и сложи дънково яке в комбинация с прав модел джински. Можеш да акцентираш и с черни ботуши с дебел ток, които още ще удължат тялото ти и ще направят визията ти феноменална

Най-добрите 4 начина да съчетаеш своите дънки

Това са само част от най-добрите комбинации. Не се страхувай да експериментираш и да съчетаваш дрехите от гардероба си. Не оставяй нищо настрана, опитай нови неща и ще откриеш невероятни аутфити, за които не си подозирала. Важното е да харесваш визията си в огледалото, чувстваш ли се уверена, значи си успяла.Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp