img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

Топ 7 модни трендове за есен 2022

модни трендове

Неусетно навън температурите се понижиха и есента е на прага ни. Трябва да сме готови за нея и да започнем да изваждаме връхните дрехи преди да ни хване неподготвени. Всяка година има различни модни трендове и е добре да сме в крак с тенденциите. Приготвили сме ви няколко интересни аутфита, които със сигурност ще са на мода тази есен.

1. Пайети

модни трендове

Да, свикнали сме да свързваме края на лятото по-скоро с нещо неутрално и пастелно, но ето, че 2022 година ни носи изненада. Пайетите вече не са само облекло за новогодишната нощ, те стават неизменна част от ежедневието на дамите. Можеш лесно да съчетаеш изчистени дънки с топ с пайети, а защо не и блейзър с пайети? Стиска ли ти да промениш офис визията си ?

2. Карамел

След като цяло лято го добавяхме в сладоледа си, сега е време да се облечем с него. Карамелът все повече завладява всички модни трендове и новите колекции на най-знаменитите дизайнери. Ти реши дали ще заложиш на пълна карамелена визия или ще акцентираш само с красив колан.

3. Кожа

Поли, панталони, ръкавици, блейзъри, колани, шапки, всичко, което ви хрумне. Кожата отново взима преднина в есенните трендове. Разбира се, експертите съветват да се придържате към еко и био кожата, за да предотвратите убиването на животни. Вече лесно може да се сдобиете с прекрасна имитация на естествения материал и то на страхотна цена, само трябва да потърсите.

4. Костюм с къса пола

С дъх на ученически години, аутфитът тип униформа отново е тук. Съчетайте сако и пола в един десен със затворени кожени обувки и дълъг чорап. Невероятно! За дамите, които се притесняват да показват краката си или мислят, че тази комбинация е само за млади госпожици, имаме съвет. Използвайте тъмен чорапогащник! По този начин ще изгладите визията си и той ще прикрие всички несъвършенства, които само вие виждате, така или иначе.

5. Бял потник

модни трендове

Да, точно така, изчистен, обикновен, бял потник. Дори и да не ви се вярва тази година всички най-големи марки наблегнаха на минималистичната нотка от 90-те години. Всеки го има в гардероба си, а сега отново е част от многото модни тенденции за есента. Може да се съчетае с почти всичко, а съдейки по модните икони най-препоръчвана визия е в комбинация с широк карго панталон. Не ви ли напомня на клип на Гуен Стефани ?

6. Смел костюм

Ако това не ви говори нищо, няма проблем, ще обясним. За тази визия наистина се иска много кураж. Супер тренд за есен 2022 ще са костюмите в ярки цветове и щампи. Нека победим мрачното време навън като се облечем ярко и завладяващо.

7. Блейзъри

модни трендове

Разбира се, какво е есен без блейзъри, защо изобщо е в класацията ни? Тази година блейзърите надминават очакванията и ….. размерите ви. Модерни ще са буквално огромните връхни дрехи с рамене много над вашите. Сякаш сте го откраднали от по-големия си брат! Колкото по-голям е блейзърът – толкова по-модерна е визията.

Нека не забравяме, че ако нещо липсва в този списък, то това не означава, че то не е модерно. Тренди е всичко, което ви кара да се чувствате добре! Придържайте се към собствения си стил и бъдете уверени, когато се погледнете в огледалото, защото това е най-модерно всяка година.

 

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp