img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543281497246889&ev=PageView&noscript=1" /
Безплатна доставка на поръчки над 50лв.

Какво печелиш ако пазаруваш от Selyssa?

пазаруваш от Selyssa

Решихме, че е редно да споделим с теб една малко по-различна тема. Надяваме се да ти вдъхне още повече доверие и да отговори на много от твоите въпросите. Магазините за дрехи стават все повече и избора на нещо толкова просто се оказва невъзможен. Сега следва да разбереш какво печелиш ако пазаруваш от Selyssa.

Реални продукти

Много наши колеги залагат на програми за обработване на снимки, като на места дори дрехата вече загубва реалния си вид. Всички сме били поне веднъж разочаровани, когато след поръчка при нас се появи артикул, който няма нищо общо. Ние не използваме програми! Това, което виждаш в сайта ще пристигне при теб в същия вид!

Опция ‘’Тест и преглед”

пазаруваш от Selyssa

За нас тя е много важна и не пропускаме да я добави към всяка поръчка. Можеш да видиш и пробваш артикула преди да го заплатиш. Ако той не отговаря на очакванията ти, върни го обратно. Ние нямаме какво да крием и от какво да се притесняваме, за нас е важно ти да си доволна.

Детайлни размери

Много от сайтовете имат таблица с размери, която е стандартна и еднаква. Знаем, че в зависимост от модела,еластичността и материята не всички номера могат да съвпадат. Поради тази причина ние лично измерваме всяка дреха. Така ще си абсолютно сигурна, че точно това са твоите дънки.

Невероятна съотношение цена/качество

Според нас стилът трябва да е достъпен за всеки. Не подкрепяме излишната надценка и за това и цените на нашите продукти могат да бъдат покрити от всеки бюджет. Това, обаче, не означава, че ще ти продадем некачествени дрехи. Изпробвай и се убеди сама.

Безплатна доставка над 50лв.

пазаруваш от Selyssa

Въпреки ниските ни цени, ние ти предлагаме и безплатна доставка над 50лв. Това съвсем лесно се постига. Не забравяй също, че за нас няма значение дали ще доставим до удобен за теб офис или до твоята врата, цената на доставка винаги ще е 4лв. (в случай, че крайната сума е под 50лв)

Винаги имаме промоция

Не ни е нужен повод, за да намалим даден артикул, ние просто го правим. Виж в секцията ни ‘’Промоции” кои са продуктите с отстъпка до -50%. Следи за нови попълнения там, защото често има с какво да те изненадаме.

За нас всяка дама е важна, ние вярваме на всички наши клиенти и с радост им доставяме най-доброто на най-добрата цена. А ти вярваш ли ни?

 

 

Сподели статията:
Facebook
Pinterest
Telegram
WhatsApp